Surfles

Leer de basics van het surfen in 3 dagen
Voor de surfcursus raden wij een leeftijd van 12 jaar of ouder aan aangezien surfen een redelijk fysieke sport is. De cursus bestaat uit 3 lesblokken van elk 3 uur. Verschillende surfsets (voor elk weertype en mate van ervaring), wetsuits en een surfsimulator worden door de Kuilart gefaciliteerd. De groepen bestaan uit maximaal zes personen en worden begeleid door fanatieke surfers.

Voorwaarden
De surflessen gaan altijd door ook bij regen of slecht weer, eventueel wordt een theorieles gegeven mocht het onweren. Een zwemdiploma is verplicht, ook wordt het dragen van een zwemvest aangeraden.

Programma per dag (voorbeeld)
Dag 1: maandag of donderdag
We beginnen met het leren optuigen van de surfset en een uitleg over windrichtingen. Daarna ga je direct het water in leer je door vallen en opstaan de juiste basishouding en halve wind surfen.

Dag 2: dinsdag of vrijdag
Je begint met je eigen set klaar maken en gaan direct weer aan de slag met het geleerde van de eerste dag. Daarnaast oefenen we vandaag ook de overstag, afvallen en oploeven.

Dag 3: woensdag of zaterdag
...herhalen van de voorgaande dagen. Je leert vandaag ....

Ga terug naar zeillessen

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps