• Tankstation diesel & benzine
  • Havenkantoor
  • Sanitaire voorzieningen
  • 1 hond per boot
  • Stroom aansluiting op de steiger
  • Water aansluiting op de steiger

Passantenhaven

Een haven voor passanten
De jachthaven van De Kuilart is de ideale basis voor alle watersport liefhebbers. Onze jachthaven met passantenhaven ligt centraal in het watersport hart van Friesland. De Kuilart ligt op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. Het ligt direct onder het grootste meer van Friesland, de Fluessen en het Heegermeer. Vaart u in de andere richting dan bent u na acht kilometer varen in Stavoren en kunt u het IJsselmeer ontdekken.

Een haven uitermate geschikt voor kinderen
Jachthaven De Kuilart is onderdeel van Vakantiepark De Kuilart waardoor u als gast van de jachthaven gebruik kunt maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Het vakantiepark staat bekend om haar vele faciliteiten en de activiteiten die voor kinderen en jeugd georganiseerd worden. Vooral het overdekte zwembad en het piratenschip, direct gelegen aan het water, zijn populair.

Havengeld
Tot 17.00 uur bent u geen havengeld verschuldigd. Van 17.00 uur tot 09.00 uur bent u een overnachtingstarief verschuldigd waarin ook de BTW en de toeristenbelasting zijn opgenomen.  Als passant kunt u nu zelf liggeld betalen bij de liggeld betaalautomaat bij het zwembad of uiteraard bij de havenmeester. Mocht de havenmeester niet aanwezig zijn dan kunt u ook betalen bij de receptie. Hier kunt u ook terecht voor een toegangskaartje voor het zwembad, € 5,00 per persoon per dag (op vertoon van uw havengeld betaalbewijs).

SEP-Cards
Het douchesysteem werkt met SEP-cards, deze kaarten vervangen de douchemunten. Met deze kaarten kunt u ook elektriciteit en water afnemen op de (nieuwe) steigers.

Honden
Heeft u een hond aan boord? Ook dan bent u van harte welkom bij ons in de haven. Er is één hond per boot toegestaan. Bekijk voor meer informatie ons hondenbeleid.

Locatie
Bent u nieuwsgierig geworden naar de locatie van onze passantensteigers? Download dan onze plattegrond. Op deze plattegrond ziet u het icoon van een bootje met de nummers I, II en III. Dit zijn onze passantensteigers.

Kenmerken
Tarieven
Overige tarieven
LangsteigersDubbel liggen toegestaan
Sanitaire voorzieningenDouches (betaald), toiletten en wasbakken
TankstationDiesel & benzine
Horeca gelegenheidGrand café, snackbar & supermarkt
KindvriendelijkZwembad, speeltuin & animatie
AansluitingStroom en water aansluitingen op de steigers
Tot 5 meter, onbemand€ 6,25 per nacht
Tot 5 meter, bemand€ 10,25 per nacht
Elke meter extra€ 1,25 per meter
Toeristenbelasting€ 1,25 per persoon per nacht
Stroom/water€ 0,50 inworp of SEP-card nieuwe steigers
Hond€ 4,00 per nacht
Zwembad entree€ 5,00 per persoon per dag
Bowlingbaanv.a. € 15,00 per uur
Tennisbaan€ 7,50 per uur (excl. rackets en tennisballen)
Fietsverhuurv.a. € 9,50 per dag

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zondag van 09:00-18:00 uur