Jachthaven De Kuilart

Jachthaven

Een ideale uitvalbasis
De jachthaven van De Kuilart is de ideale basis voor alle watersport liefhebbers. Onze jachthaven ligt centraal in het watersport hart van Friesland. De Kuilart ligt op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. Het ligt direct onder het grootste meer van Friesland, de Fluessen en het Heegermeer. Vaart u in de andere richting dan bent u na acht kilometer varen in Stavoren en kunt u het IJsselmeer ontdekken.

Een jachthaven uitermate geschikt voor kinderen
Jachthaven De Kuilart is onderdeel van Vakantiepark De Kuilart waardoor u als gast van de jachthaven ook gebruik kunt maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Het vakantiepark staat bekend om haar vele faciliteiten en de activiteiten die voor kinderen en jeugd georganiseerd worden. Vooral het binnenzwembad en het piratenschip, direct gelegen aan het water, zijn populair.

Vele voorzieningen
De jachthaven van De Kuilart is door de ANWB gekwalificeerd met vijf sterren. Die kwalificatie betreft niet alleen de brede, comfortabele steigers en de uitstekende vaarmogelijkheden, maar ook voorzieningen als een botenkraan, de trailerhelling, het havenkantoor, het tankstation, de afvalwaterinname, de toiletvoorzieningen en de elektra- en wateraansluitingen op de steiger.

Vaarregels
Tijdens de seizoensdrukte op het water, is het noodzakelijk dat iedereen rekening met elkaar houdt. Net zoals in het verkeer op de weg, gelden er ook vaarregels op het water, bekijk hier de vaarregels die gelden op de Nederlandse wateren.
In onze eigen haven geldt een snelheid van maximaal 6 km/per uur.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps