Jachthaven De Kuilart

Jachthaven

De jachthaven van De Kuilart is de ideale basis voor alle watersport liefhebbers. Onze jachthaven ligt centraal in het watersport hart van Friesland. Daarnaast ligt De Kuilart ligt op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. Direct onder het grootste meer van Friesland, de Fluessen en het Heegermeer. Vaart u in de andere richting dan bent u na acht kilometer varen in Stavoren en kunt u het IJsselmeer ontdekken.

Een jachthaven uitermate geschikt voor kinderen

Jachthaven De Kuilart is onderdeel van Vakantiepark De Kuilart. Hierdoor kunt u als gast van de jachthaven ook gebruik kunt maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Het vakantiepark staat bekend om haar vele faciliteiten. En tevens ook voor de activiteiten die voor kinderen en jeugd georganiseerd worden. Vooral het binnenzwembad en het piratenschip in de speeltuin zijn erg populair.

Vele voorzieningen

De jachthaven van De Kuilart is door de ANWB gekwalificeerd met vijf sterren. Die kwalificatie betreft ten eerste uiteraard de brede, comfortabele steigers en de uitstekende vaarmogelijkheden. Daarnaast zijn het uiteraard ook de voorzieningen zoals een botenkraan, de trailerhelling, het havenkantoor, het tankstation, de afvalwaterinname, de toiletvoorzieningen en de elektra- en wateraansluitingen op de steiger.

Vaarregels

Tijdens de seizoensdrukte op het water, is het noodzakelijk dat iedereen rekening met elkaar houdt. Net zoals in het verkeer op de weg gelden er ook vaarregels op het water. Bekijk hier de vaarregels die gelden op de Nederlandse wateren. In onze eigen haven geldt een snelheid van maximaal 6 km/per uur.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zondag van 09:00-18:00 uur