Vakantiepark De Kuilart aan het water

Over Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het vakantiepark met de perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen, maar vooral te watersporten. De waterrijke en diverse omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie! Daarnaast zijn de accommodaties eersteklas en de voorzieningen talrijk, waardoor u en uw kinderen zich ook op het park zelf prima kunnen vermaken.

Accommodatie

Houdt u van kamperen in een tent of caravan? Of overnacht u toch liever in een één van onze accommodaties? Bij De Kuilart is de keuze aan u! Waar u ook voor kiest, u ben altijd verzekerd van de goede service van ons vakantiepark.

Faciliteiten

Bovendien kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die het park biedt: het overdekte zwembad, de bowlingbanen, een grand café en snackbar, een supermarkt, speeltuin met piratenschip, skateramp, enzovoort.

Watersport

Verder kunt u op De Kuilart uiteraard ook diverse watersporten bedrijven, zoals zeilen, varen en surfen. U kunt uw eigen boot meenemen en deze in onze jachthaven aanmeren, maar u kunt bij ons ook diverse soorten boten huren. Kunt u (nog) niet zeilen of surfen of wilt u eens wat meer leren over zeilen of surfen? Dan kunt u bij De Kuilart ook zeil- en surfcursussen volgen. Of u kunt meezeilen op een pream, een authentiek Fries zeilschip. Tevens is De Kuilart direct gelegen aan het grootste meer van Friesland en dus ideaal voor alle watersportactiviteiten. We hopen u vroeg of laat dan ook als gast op Vakantiepark De Kuilart te mogen verwelkomen!

Meer informatie

Mocht u meer informatie willen over Vakantiepark De Kuilart bezoek dan de algemene website van De Kuilart via de link hieronder.

Ga naar www.kuilart.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zondag van 09:00-18:00 uur