Vakantiepark De Kuilart aan het water

Over Vakantiepark De Kuilart

Vakantie aan het water in Friesland
Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het recreatiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie! De omgeving is een plaatje en erg divers. De accommodaties zijn eersteklas en de voorzieningen talrijk, waardoor u en uw kinderen zich ook op het park zelf prima kunnen vermaken.

Accommodatie
Houdt u van kamperen in een tent of caravan? Of overnacht u toch liever in een één van onze accommodaties? Bij De Kuilart is de keuze aan u! Waar u ook voor kiest, u ben altijd verzekerd van de goede service van ons vakantiepark.

Faciliteiten
U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die het park biedt: het overdekte zwembad, de bowlingbanen, een grand café en snackbar, een supermarkt, speeltuin met piratenschip, skateramp, enzovoort.

Watersport
Op De Kuilart kunt u uiteraard ook diverse watersporten bedrijven, zoals zeilen, varen en surfen. U kunt uw eigen boot meenemen en die in onze jachthaven aanmeren, maar u kunt bij ons ook diverse soorten boten huren. Kunt u (nog) niet zeilen of surfen of wilt u eens wat meer leren over zeilen of surfen? Dan kunt u bij De Kuilart ook zeil- en surfcursussen volgen of meezeilen op een pream, dit is een authentiek Fries zeilschip. De Kuilart ligt direct aan het grootste meer van Friesland en is dus ideaal voor alle watersportactiviteiten. We hopen u vroeg of laat dan ook als gast op Vakantiepark De Kuilart te mogen verwelkomen!

Meer informatie
Mocht u meer informatie willen over Vakantiepark De Kuilart bezoek dan de algemene website van De Kuilart via de link hieronder.

Ga naar www.kuilart.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps