Surfles

Leer de basics van het surfen in 4 dagen
Voor de surfcursus raden wij een leeftijd van 12 jaar of ouder aan, aangezien surfen een redelijk fysieke sport is. De cursus bestaat uit 4 lesblokken van elk 3 uur. Verschillende surfsets (voor elk weertype en mate van ervaring) en wetsuits worden door De Kuilart gefaciliteerd. De groepen bestaan uit maximaal 6 personen en worden begeleid door fanatieke surfers.

Voorwaarden
De surflessen gaan altijd door ook bij regen of slecht weer, eventueel wordt een theorieles gegeven mocht het onweren. Een zwemdiploma is verplicht, ook wordt het dragen van een zwemvest aangeraden.

Programma per dag (voorbeeld)
Dag 1:
We beginnen met het leren optuigen van de surfset en een uitleg over windrichtingen. Daarna ga je direct het water in en leer je door vallen en opstaan de juiste basishouding en halve wind surfen.

Dag 2:
Je begint met je eigen set klaarmaken en gaat direct weer aan de slag met het geleerde van de eerste dag. Daarnaast oefenen we vandaag ook overstag, afvallen en oploeven.

Dag 3: Je leert vandaag de laatste dingen, zodat je zelf kan rondvaren op het binnenwater van De Kuilart en kan uitkomen op een bovenwinds punt. Misschien lukt het al om te planeren!

Dag 4:
Deze laatste cursus dag herhaal je wat je in de voorgaande dagen hebt geleerd. En kun je zelf steeds vertrouwder worden op de surfplank. Aan het einde van de dag ontvang je een Kuilart diploma.

Leer surfen op De Kuilart
Surfen is een ideale buitensport voor jong en oud of voor het hele gezin. Het kan heerlijk ontspannend of lekker sportief zijn. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat iedereen kan genieten van deze fijne tak van de watersport. Wij zijn zelf super enthousiast over surfen en willen graag onze kennis en vaardigheden overbrengen op iedereen die geïnteresseerd is. Voor meer informatie over deze surfcursus kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Ga terug naar zeillessen

Tarieven
Huur een surfset
Surfles €160,00 per persoon
Privéles (excl. surfset) €35,00 per uur
Dagdeelhuur €40,00
Daghuur €70,00
Weekendhuur €115,00
Weekhuur €200,00

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Laatste Tweets

  Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps