Surfles

Leer de basics van het surfen in 3 dagen
Voor de surfcursus raden wij een leeftijd van 12 jaar of ouder aan, aangezien surfen een redelijk fysieke sport is. De cursus bestaat uit 3 lesblokken van elk 3 uur. Verschillende surfsets (voor elk weertype en mate van ervaring) en wetsuits worden door De Kuilart gefaciliteerd. De groepen bestaan uit maximaal 6 personen en worden begeleid door fanatieke surfers.

Voorwaarden
De surflessen gaan altijd door ook bij regen of slecht weer, eventueel wordt een theorieles gegeven mocht het onweren. Een zwemdiploma is verplicht, ook wordt het dragen van een zwemvest aangeraden.

Programma per dag (voorbeeld)
Dag 1: zondag of woensdag
We beginnen met het leren optuigen van de surfset en een uitleg over windrichtingen. Daarna ga je direct het water in en leer je door vallen en opstaan de juiste basishouding en halve wind surfen.

Dag 2: maandag of donderdag
Je begint met je eigen set klaarmaken en gaat direct weer aan de slag met het geleerde van de eerste dag. Daarnaast oefenen we vandaag ook overstag, afvallen en oploeven.

Dag 3: dinsdag of vrijdag
Deze laatste cursus dag herhaal je wat je in de voorgaande dagen hebt geleerd. Je leert vandaag de laatste dingen, zodat je zelf kan rondvaren op het binnenwater van De Kuilart en kan uitkomen op een bovenwinds punt. Misschien lukt het al om te planeren!

Leer surfen op De Kuilart
Surfen is een ideale buitensport voor jong en oud of voor het hele gezin. Het kan heerlijk ontspannend of lekker sportief zijn. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat iedereen kan genieten van deze fijne tak van de watersport. Wij zijn zelf super enthousiast over surfen en willen graag onze kennis en vaardigheden overbrengen op iedereen die geïnteresseerd is. Voor meer informatie over deze surfcursus kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Ga terug naar zeillessen

Tarieven
Huur een surfset
Surfles € 115,00 per persoon
Privéles (excl. surfset) € 35,00 per uur
Dagdeelhuur € 40,00
Daghuur € 70,00
Weekendhuur € 115,00
Weekhuur € 200,00

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Laatste Tweets

  • Afgelopen zondag was onze eerste snert tocht. Van 11.00 - 15.00 uur zeilen op een Friese praam en onderweg is er... ,
  • De weersvoorspellingen voor a.s. zondag zijn goed! Kom genieten van het najaarszonnetje en maak een schitterende... ,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps