Vakantiepark De Kuilart aan het water

Over De Kuilart

Vakantie aan het water in Friesland
Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het recreatiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie! De omgeving is een plaatje en erg divers. De accommodaties zijn eersteklas en de voorzieningen talrijk, waardoor u en uw kinderen zich ook op het park zelf prima kunnen vermaken.

Accommodatie
Houdt u van kamperen in een tent of caravan? Of overnacht u toch liever in een bungalow? Bij De Kuilart is de keuze aan u! Waar u ook voor kiest, u ben altijd verzekerd van de goede service van onze camping.

Faciliteiten
U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die het park biedt: het subtropisch zwembad, de bowlingbanen, de sauna, meerdere horecagelegenheden, een supermarkt, speeltuin met piratenschip, skateramp, enzovoort.

Watersport
Op De Kuilart kunt u diverse watersporten bedrijven, zoals zeilen, varen en surfen. U kunt uw eigen boot meenemen en die in onze jachthaven aanmeren, maar u kunt bij ons ook diverse soorten boten huren. Kunt u (nog) niet zeilen/surfen of wilt u eens wat meer leren over zeilen of surfen? Dan kunt u bij De Kuilart ook zeil- en surflessen krijgen of meezeilen op een pream of skûtsje. De Kuilart ligt direct aan het grootste meer van Friesland en is dus ideaal voor alle watersportactiviteiten.

We hopen u vroeg of laat als gast op De Kuilart te mogen begroeten!

Meer informatie
Mocht u meer informatie zoeken over Vakantiepark De Kuilart ga dan naar de algemene website van De Kuilart.

Ga naar www.kuilart.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Laatste Tweets

  Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps